Aanbevelingen

“Tijdens zijn stage bleek Twan al snel een vlotte leerling, een zelfstandige werker en een prettige collega te zijn. Hij kon de (klant)opdrachten niet alleen correct uitwerken maar ook meedenken over de creatieve en technische aspecten van de uitwerking. Voor een stagiair heel bijzonder!”

Leo van Snippenburg

Manager New Media, Lukkien Digital Studios

“Twan is a very creative and dedicated designer. He has a broad knowledge of a multidude of design programs and is dedicated to his work. It has been a pleasure to work with Twan.”

Luc Bouwman

Product Manager CT, Toshiba Medical Systems Europe

“Twan is een bevlogen dtp’er. Hij zoekt voortdurend naar oplossingen en heeft een grote kennis van de programma’s die daarvoor beschikbaar zijn.”

Lydia Ter Welle

Eindredacteur Achterhoek Nieuws , WCGO Mediagroep

“Twan verzorgde voor vier Achterhoekse woningcorporaties de opmaak van de Huispagina, een wekelijks krantenkatern dat huis-aan-huis werd verspreid met het actuele aanbod van koop- en huurwoningen. Heel prettig was dat Twan duidelijk communiceert, tijdig aan de bel trekt en nauwkeurig werkt. Dat scheelde veel correctie en dus ook tijd. De opmaak van de Huispagina was bij Twan in goede handen!”

Evelien van der Veen

Communicatieadviseur, ProWonen

“Twan ken ik als een vrolijk, spontaan, vriendelijk en easy-going persoon. Daarnaast heeft hij een doelmatige en daadkrachtige aanpak en een superloyale instelling. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij er meer dan 100% voor. Ik ben trots op hem. Brüderlein, heel erg bedankt voor de creatieve brainstormsessies en het vormgeven van mijn website!”

Jennifer Elshof

Vormgeefster, Jewelista.nl

“In de korte periode dat ik met Twan heb samengewerkt heeft hij indruk op me gemaakt als een harde werker met veel creativiteit die nooit te beroerd was om net even dat extra werk te verzetten om een deadline te halen.”

Jaap Veldhorst

Studio Manager, Webpublicity / Wim ten Broeke Reclame Adviseurs

“Dankzij Twan heb ik een website die veel mogelijkheden biedt en gemakkelijk is in onderhoud. Twan denkt mee, pakt de zaken vlot op en blijft daarbij heerlijk rustig. Zeer prettige samenwerking!”

Susan Daams

Freelance tekstschrijver & adviseur, SUUS Communicatie

“Ik heb Twan ervaren als een fijne collega die altijd bereid is om wat extra’s te doen. Hij heeft een goede beheersing van de programma’s en kennis van het grafische proces.”

Sander Reesink

DTP-er / Vormgever / Coördinator, WCGO Mediagroep

“In de twee en een half jaar tijd dat ik met Twan heb mogen samenwerken heb ik Twan leren kennen als een zelfstandige harde werker en als een bevlogen dtp’er en vormgever. De creativiteit in zijn werk laat Twan nooit ten koste gaan van een deadline. Door zijn grote kennis van de programma’s kon Twan opdrachten niet alleen correct uitvoeren maar dacht hij ook mee over de creatieve en technische aspecten die voor deze opdrachten nodig waren. Ook zijn positieve instelling en collegialiteit maakt hem tot een prettig mens om mee samen te werken. Kortom een enorm fijne collega.”

Frans Verlinden

Prepress medewerker & kwaliteitscontroleur, WCGO Mediagroep

“Twan is een super collega geweest heeft een goede werk inzet en heeft zeker geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit.”

Natasja Bink

Medewerker Afdeling Verspreidingen, WCGO Mediagroep

Open chat
Contact opnemen met Twan
Powered by