Werk ervaring

2013 – 2016 | Lamers Reinigingstechniek B.V.

Webdesigner / Grafisch Vormgever
Groothandel voor industriële reinigingsmachines en -technieken. Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe en bestaande websites, drukwerkvoorbereiding van brochures, flyers, folders en product- en installatiehandleidingen en diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de verkoopafdeling.

2013 – 2014 | Reinigingspartner

Dtp-er / Grafisch Vormgever
Werkzaam voor een groothandel voor vervangende onderdelen van industriële reinigingsmachines. Fotograferen van het gehele assortiment, het beeldmateriaal uitknippen, bewerken en archiveren, om hiervan een professioneel vormgegeven catalogus en andere reclame-uitingen te realiseren.

2011 – 2012 | Weekbladcombinatie Gelderland Overijssel

Dtp-er / Grafisch Vormgever / CTP-operator
Opmaak van diverse regionale kranten; pagina’s, advertenties, specials, tevens het geheel technisch controleren en inhoudelijk controleren en indien nodig deze te corrigeren en vervolgens drukgereed maken door het geheel naar de CTP-belichter te verzenden. Werkzaamheden zijn wegens faillissement beëindigd.

2008 – 2010 | Weekbladcombinatie Gelderland Overijssel

Dtp-er / Grafisch Vormgever / Coördinator Montferland Nieuws & Liemers Lantaren
Coördinatie, vormgeving en opmaak van diverse wekelijkse regionale krantentitels; pagina’s, advertenties, specials, alles drukklaar maken en tijdig verzenden naar de drukkerij. Contact met de verkoop onderhouden voor het tijdig aanleveren van advertentiemateriaal voor de deadlines.

2006 – 2007 | CreaMedia Televisie- & Multimedia

Multimedia Vormgever / Audiovisueel Medewerker
In dit bedrijf waren mijn taken heel afwisselend. Zo hield ik mij bezig met het ontwerpen van websites, webapplicaties en instructies, en het programmeren van interactieve cd-rom’s, maar was ik ook mede verantwoordelijk voor de belichting, camera en geluid in de filmstudio en op diverse locaties. Zo was het mogelijk om op verschillende gebieden ervaring op te doen.

2002 – 2006 | Detachering via uitzendbureau Tempo Team

Diverse functies Grafisch & DTP
Via dit uitzendbureau ben ik in verschillende bedrijven werkzaam geweest, onder andere als dtp-er bij de Grafische Service en de Gelderse Weekbladpers in Doetinchem en als dtp-er / vormgever bij Achterhoek Nieuws te Winterswijk.

2001 – 2002 | Te Mebel TV & Videoproducties

Multimedia Vormgever / Audiovisueel Medewerker
In dit éénmansbedrijf kon ik veel ervaring opdoen op het gebied van camerawerk, geluid en video-editing. Ik creëerde lokale tv-commercials, bedrijfsvideo’s en informatieve, educatieve- en instructievideo’s. Verder hield ik mij bezig met het ontwerpen, vormgeven en programmeren van diverse soorten interactieve cd-rom projecten.

2000 – 2001 | Wim ten Broeke Reclame Adviseurs

Webdesigner / Grafisch Vormgever
Mijn taken waren het ontwerpen en realiseren van websites, en wijzigen van bestaande sites. Folders, brochures en ander drukwerk ontwerpen en voorbereiden prepress.

1999 – 2000 | Lukkien Digital Studios

Stagiaire Nieuwe Media
Tijdens mijn stage was ik werkzaam op de afdeling nieuwe media, waar ik mij bezig hield met het ontwerpen van nieuwe websites en het onderhouden van bestaande. Tevens was ik betrokken bij de ontwikkeling van een interactieve rom voor een training voor Akzo Nobel.

1999 | Senefelder Misset

Stagiaire DTP & Prepress
Hier liep ik stage op de afdeling Prepress. Drukvoorbereiding van grafische producties zoals vakbladen, tijdschriften en magazines, daarbij doorliep ik alle voorkomende werkzaamheden van het Prepress proces.

Open chat
Contact opnemen met Twan
Powered by