Referenties

Leo van Snippenburg - Manager New Media, Lukkien Digital Studios

“Tijdens zijn stage bleek Twan al snel een vlotte leerling, een zelfstandige werker en een prettige collega te zijn. Hij kon de (klant)opdrachten niet alleen correct uitwerken maar ook meedenken over de creatieve en technische aspecten van de uitwerking. Voor een stagiair heel bijzonder!”

Luc Bouwman - Product Manager CT, Toshiba Medical Systems Europe

“Twan is a very creative and dedicated designer. He has a broad knowledge of a 'multidude' of design programs and is dedicated to his work. It has been a pleasure to work with Twan.”

Evelien van der Veen - Communicatieadviseur, ProWonen

“Twan verzorgde voor vier Achterhoekse woningcorporaties de opmaak van de Huispagina, een wekelijks krantenkatern dat huis-aan-huis werd verspreid met het actuele aanbod van koop- en huurwoningen. Heel prettig was dat Twan duidelijk communiceert, tijdig aan de bel trekt en nauwkeurig werkt. Dat scheelde veel correctie en dus ook tijd. De opmaak van de Huispagina was bij Twan in goede handen!”

Jaap Veldhorst - Studio Manager, Webpublicity / Wim ten Broeke Reclame Adviseurs

“In de korte periode dat ik met Twan heb samengewerkt heeft hij indruk op me gemaakt als een harde werker met veel creativiteit die nooit te beroerd was om net even dat extra werk te verzetten om een deadline te halen.”

Susan Daams - Freelance tekstschrijver & adviseur, SUUS Communicatie

“Dankzij Twan heb ik een website die veel mogelijkheden biedt en gemakkelijk is in onderhoud. Twan denkt mee, pakt de zaken vlot op en blijft daarbij heerlijk rustig. Zeer prettige samenwerking!”

Sander Reesink - DTP-er / Vormgever / Coördinator, WCGO Mediagroep

“Ik heb Twan ervaren als een fijne collega die altijd bereid is om wat extra’s te doen. Hij heeft een goede beheersing van de programma’s en kennis van het grafische proces.”

Frans Verlinden - Prepress & kwaliteitscontroleur, WCGO Mediagroep

“In de twee en een half jaar tijd dat ik met Twan heb mogen samenwerken heb ik hem leren kennen als een zelfstandige harde werker en als een bevlogen dtp’er en vormgever. De creativiteit in zijn werk laat hij nooit ten koste gaan van een deadline. Door zijn grote kennis van de programma’s kon Twan opdrachten niet alleen correct uitvoeren maar dacht hij ook mee over de creatieve en technische aspecten die voor deze opdrachten nodig waren. Ook zijn positieve instelling en collegialiteit maakt hem tot een prettig mens om mee samen te werken. Kortom een enorm fijne collega.”

Lydia Ter Welle - Eindredacteur Achterhoek Nieuws , WCGO Mediagroep

“Twan is een bevlogen grafisch vormgever en dtp-er. Hij zoekt voortdurend naar oplossingen en heeft een grote kennis van de programma’s die daarvoor beschikbaar zijn.”

previous arrow
next arrow
Slider

Heeft u een idee?

Ik denk graag met u mee!

Stuur een bericht