Innovatieve websites en webshops

Creative
Design

Om nog succesvoller te zijn met uw bedrijf heeft u een technisch goed draaiende, conversiegerichte website nodig. Die er óók nog eens goed uitziet en past bij uw huisstijl. Uw website is namelijk uw online visitekaartje!

Wat bieden wij?

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

k

Webdesign & Ecommerce

Een website of webshop is het visitekaartje van uw bedrijf en moet daarom vertrouwen en professionaliteit uitstralen.

Online marketing

Van zoekmachineoptimalisatie SEO, email-marketing, social media tot online advertising. Met de juiste marketingstrategie bereikt u gericht uw doelgroep. Hierdoor wordt u vele malen beter gevonden door uw potentiële klanten!

Online marketing

Van zoekmachineoptimalisatie SEO, email-marketing, social media tot online advertising. Met de juiste marketingstrategie bereikt u gericht uw doelgroep. Zo wordt u vele malen beter gevonden door potentiële klanten!

Videobewerking & Animatie

Bewegend beeld zoals video en animaties geven veel meer impact dan een geschreven tekst.

SEO WEBTEKSTEN

Uw webcontent wordt op een subtiele wijze met SEO. Gericht op een specifieke of meerdere doelgroep-[en]. Effectieve en conversiegerichte webteksten worden ingezet om de juiste bezoekers naar uw website te halen!

Interactieve applicaties

Interactieve applicaties (online en offline) van informatief tot educatief voorzien van multimediale content.

Grafische vormgeving

Als grafisch vormgever vertaal ik uw gedachten en ideeën tot een visueel ontwerp.

PROFESSIONELE VERTALING

Nederlands, Engels, Duits en Spaans
Wij vertalen al uw webteksten, brochures en (technische) handleidingen.

Generating New Ideas. Solving Big Problems

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Uw website is uw online visitekaartje!

Om uw bedrijf te kunnen laten groeien is het van groot belang om een website te hebben die met de tijd mee kan en uw bedrijf goed presenteert. Uw website is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf en als u professionaliteit wilt uitstralen zal uw website dat ook moeten uitstralen.

Een zoekmachine zoals Google indexeert uw website en rankt u steeds hoger in de zoekresultaten mits deze aan bepaalde gestelde strenge eisen voldoet. Vele hostingproviders bieden u een gratis sitebuilder aan en geven u hierbij het idee dat u hiermee uitstekend uw eigen website online kunt zetten. Het lijkt veelbelovend en u heeft dan ook in de meeste gevallen al snel zelf een website online staan, maar helaas scoren deze websites veelal erg laag in de beoordeling van zoekmachines als Google en voldoen ze echter op kritische punten niet aan de gestelde eisen. Aan deze strenge eisen voldoen is echter essentieel om steeds hoger in de zoekresultaten te stijgen.

Ik realiseer voor u professionele responsieve websites die wél aan deze eisen voldoen. Dit doe ik met de modernste technieken zodat u hiermee nog jarenlang goed uw klanten kunt bereiken.

k

RESPONSIVE DESIGN

Responsive websites worden altijd goed weergegeven, of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. De layout past zich aan de resolutie van het beeldscherm aan. Omdat er een grote verscheidenheid aan beeldschermresoluties bestaan is dit een belangrijk punt voor de ontwikkeling van uw website.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

We vinden het belangrijk dat u zonder technische kennis zelfstandig en professioneel uw eigen website kunt beheren. Daarom bouwen wij elke website op basis van een content management systeem.

ZOEKMACHINE GEOPTIMALISEERD

Zoekmachine geoptimaliseerd wil zeggen dat uw website gemakkelijk gevonden zal worden en hoog scoren kan in Google. Bij het schrijven en publiceren van teksten moet er van het begin af aan al rekening gehouden moeten worden met de door u gewenste zoekwoorden.

Online marketing helpt uw organisatie groeien

Online marketing zorgt voor meer omzet, meer relevante bezoekers, een grotere naamsbekendheid – dit zijn doelen waar ik hard voor werk en graag realiseeren voor mijn opdrachtgevers.

Online marketing is een breed begrip, van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en social media tot online advertising, ik verzorg het voor u.

Maar online marketing is veel meer dan dat. Wij bieden u alles wat nodig is om succesvol online te presteren. Simpel maar doordacht weten wij uw bedrijf beter online te presenteren.

Online adverteren gaat verder dan alleen het plaatsen. Minstens zo belangrijk zijn elementen als analyseren, strategie bepalen, testen, herschrijven en opnieuw testen.

Wat u ook wilt op het gebied van online marketing, ik heb de kennis en kunde ervoor in huis!

k

SEO ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Uw website moet goed gevonden kunnen worden! Uw bedrijfswebsite zal hoog in de zoekresultaten van Google terecht moeten komen indien mensen uit uw doelgroep zoeken op bepaalde zoekwoorden die voor uw bedrijf, uw producten en/of diensten er toe doen. 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media is alom aanwezig; bijna iedereen heeft wel ergens een profiel of een account; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, en ga zo maar door… Deze platformen bieden, naast sociale interactie, ook de mogelijkheid om uw organisatie te vertegenwoordigen. Door actief aanwezig te zijn op social media en hier vervolgens te adverteren, kan gericht een specifieke doelgroep worden bereikt.

ONLINE ADVERTEREN

 Met Search Engine Advertising (SEA) maakt u betaald reclame voor uw producten en diensten in zoekmachines. Hiermee kunt u beter gevonden worden op woorden die heel relevant zijn voor uw bedrijf. U vergroot als het ware uw relevantie en vindbaarheid. Voorbeelden zijn Bing Ads van Microsoft en het bekendere Google AdWords.

U wilt doeltreffend communiceren met SEO Webteksten?

Webteksten en SEO zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Webteksten waarbij niet rekening wordt gehouden met de SEO zijn in ons moderne tijdperk vrijwel onvindbaar in de zoekmachines.

SEO Webteksten moeten niet alleen prettig leesbaar zijn, maar moeten ook een belangrijke bijdrage leveren aan het beter vindbaar worden van uw website. Teksten voor het web zijn veel meer dan een reeks woorden die samen een geheel vormen. SEO Webteksten behoren niet alleen uniek te zijn, maar moeten ook effectief en doeltreffend zijn om het juiste publiek aan te trekken.

Het is natuurlijk geweldig als SEO Webteksten zoveel mogelijk bezoekers naar uw website halen, maar het gaat er vooral om dat de teksten zo geoptimaliseerd zijn dat ze de juiste doelgroep naar uw website trekken. Zo krijgt u misschien minder bezoekers, maar behaalt u wel een veel groter effect door u te richten op de gewenste doelgroep. U heeft namelijk vrij weinig aan bezoekers die via Google of andere zoekmachines uw website bezoeken en direct weer vertrekken, omdat u niet biedt waarnaar zij zoeken.

k

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

SEO-teksten worden om meerdere redenen geschreven. Het hoofddoel van het schrijven van webteksten is het realiseren van een optimale vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Daarnaast zijn deze webteksten bedoeld om de juiste bezoekers naar uw website te trekken, dus bezoekers waar u echt iets aan heeft. Het is dan ook belangrijk dat er de juiste aandacht wordt besteed aan deze teksten, en dat doen wij graag voor u.

TEKSTEN LATEN REDIGEREN

Een paar aanpassingen kunnen een tekst vele malen sterker en effectiever maken. Heeft u teksten die niet zo prettig leesbaar zijn of waarvan de opbouw beter zou kunnen? Moet uw tekst ingekort worden? Krijgt u niet de juiste toon te pakken? Wij kunnen uw teksten zo herschrijven, dat ze beter gelezen en begrepen worden.

TEKSTEN LATEN HERSCHRIJVEN

Het herschrijven van teksten is eigenlijk het vormgeven van tekst die u zelf al heeft. U heeft bijvoorbeeld al informatie verzameld, maar het is onsamenhangend en er zit geen structuur in. Wij leggen alle stukjes van uw tekst apart en gaan de puzzel opnieuw leggen. Op deze manier kunnen wij de juiste informatiestukken goed samenvoegen en zorgen voor een logische, effectieve en aangename doorloop van de tekst.

Wilt u een tekst laten vertalen?

Kies dan voor onze professionele tekstschrijver met verstand van SEO. Wij zorgen voor teksten die voldoen aan de huidige richtlijnen zoals Google die hanteert, waardoor de tekst optimaal bijdraagt aan de vindbaarheid van uw pagina’s. Gaat het om te vertalen van teksten voor een brochure of een folder? SEO speelt daar natuurlijk geen rol bij, maar een goede vertaalde tekst is minstens zo belangrijk.

Vertalingen vragen om een goede kennis van zowel de bron- als de uitvoertaal. Woorden vertalen is geen kunst, het is de vertaalde boodschap van een tekst die waarde oplevert. Een te vertalen tekst vraagt om een grondige aanpak, een goede kennis van zaken en natuurlijk een uitgebreide ervaring hiermee.

De kosten van een te vertalen tekst hangen sterk af van de inhoudelijke moeilijkheidsgraad en de vertaalrichting die u wenst. U kunt bij ons in ieder geval altijd rekenen op een scherp tarief, snelle levering en een foutloze vertaling!

k

TEKSTEN IN HET NEDERLANDS LATEN VERTALEN

Nederlands > Engels
Engels > Nederlands

k

TEKSTEN IN HET ENGELS LATEN VERTALEN

Engels > Nederlands
Engels > Spaans

k

DUITSE TEKSTEN LATEN VERTALEN

Ik vertaal geen teksten in Duits, maar vertaal wel vanuit Duits.

k

TEKSTEN IN HET SPAANS LATEN VERTALEN

Spaans > Engels
Engels > Spaans
Spaans > Nederlands

Our Latest Work

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

From Our Clients

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Mitch Skolnik

operation Director, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Andrel Nahaev

operation Director, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Eduard Ungureanu

Tech Support, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Tom Ewer

Blogger, Elegant Themes

Let’s Start Something new
Say Hello!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Open chat
Contact opnemen met Twan
Powered by